Kako povedati domačim, da pričakujete dojenčka?

Nosečnost je za mamice in očete zelo vznemirljiv čas. Povsem naravno je, da se navdušenje deli z družino in prijatelji. Kako povedati je lahko tudi nervozno. Morda boste zaskrbljeni kako bodo odreagirali.

Obstaja nekaj zabavnih načinov, ki povzroči pozitivno reakcijo.

 1. Specite buhtlje
  Starši odprejo pečico, da bi našli “pečeno kosilo”. Namesto pečenke stare starše jih pričakajo buhtlji. To je klasični način napovedovanja nosečnosti. Če potrebujejo še dodatni namig jim v ozadju predvajajte zvoke vašega dojenčka, ki ste jih posneli z aparatom AngelSounds.
 2. Zvoki vašega dojenčka
  Če nosečnosti ne morete razkriti osebno, pošljite svojim staršem posnetek srčnega utripa vašega dojenčka. Zvoke posnemite z aparatom AngelSounds. Pokličite vaše starše in jim pošljite posnetek in dodajte besedilo: »Nekdo te želi spoznati čez devet mesecev.«
  Lahko pa posnetek pošljete po e-pošti in napišete zadeva: »Mislim, da ti bo všeč.« ali »Bi ga prišla obiskat čez devet mesecev«.
 3. Objavi svojo razglasitev na YouTubu
  To je danes pravi hit. Vsi z veseljem objavljajo veselo novico da pričakujejo dojenčka in kako so presenetili svoje bližnje.
  Na spletu je objavljenih več sto zabavnih in ustvarjalnih primerov. Kaj boste izbrali konec koncev niti ni tako pomembno. Najpomembnejše je, da se zabavate.
 1. Objava nosečnosti s pomočjo hrane
  Ko povabite na večerjo svoje starše jim postrezite malo drugačno predjed. Kisle kumarice, otroška hrana, korenčkov sok, otroško korenje, mini paprika, pasirana zelenjavna kašica in podobno.
 1. Pictionary igra
  Načrtujte družinsko zabavo z zabavno igro Pictionary. Ko boste na vrsti začnite risati krog in ga nadgrajujte dokler ne narišete noseče mamice.
 1. Privošči si skodelico čaja ali dve
  Povabite starejše starše na skodelico kave ali čaja. Postrezite jim v skodelici na kateri piše sporočilo »Zdravo babica« ali »Pričakujem« ali »Dojenček prihaja«. Besedilo lahko napišete z vodoodpornim flomastrom.
 1. Povej na majici
  Veselo novico lahko sporočite tudi z napisom na majici. Majico lahko oblečete pod srajco. Ko se »polijete« slečete srajco in počakate njihov odziv.
 1. Naj bo preprost
  Ni potrebno iti ven, da bi imeli spomin na nosečnost. Svoje starše lahko presenetite tudi z napisom na hladilniku. Napis je lahko sestavljen iz magnetkov ali pa preprosto napišete na kos papirja, da pričakujete dojenčka. Ali pa močno označite dan D na koledarju.

 

Ne glede na to kako boste veselo novico povedali svojim domačim je pomembno da se družite in da čutite njihovo podporo in ljubezen.

Vaš AngelSounds.si

 

 

Akcija!
34.0036.00
Akcija!
51.0052.90
Akcija!
Akcija!
42.0044.00
Ta prispevek je bil objavljen v kategoriji Blog.