Cena:
Vse cene so v EUR ter vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Za izračun cen v EUR je uporabljen centralni paritetni tečaj (1EUR = 239,64SIT). Navedene cene veljajo izključno za naročila opravljena preko spletna.

Možnost vračila:
Če z nakupom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, lahko naročen izdelek vrnete v 8 dneh od prevzema brez pojasnila. Blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. Stroške poštnine nosi kupec. Vrednost blaga, brez stroškov dostave, vam bomo vrnili najkasneje v roku 15 dni od vrnitve izdelka na vaš transakcijski račun, katerega morate ob vračilu navesti. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Reklamacije:
V kolikor je izdelek, ki ste ga prejeli poškodovan ali neuporaben, vas prosimo, da ga v roku 10 dni pošljete na naš naslov.
Kremca.net d.o.o.
Ulica Toma Zupana 21
4202 Naklo, Slovenija
Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Pošiljki priložite kopijo računa in opis napake oz. poškodbe izdelka. Če je napaka oz. poškodba nastala zaradi nepravilnega ravnanja z izdelkom, izdelka ne moremo zamenjati.

Način plačila:
Po povzetju: ob prevzemu pošiljke plačate poštemu uslužbencu vrednost pošiljke.
Po predračunu: pošljemo vam predračun. Ko prejmemo vaše nakazilo vam priporočeno pošljemo blago ali pa vam ga pripravimo za vaš osebni prevzem.

Dostava:
Dostava v Sloveniji poteka preko Pošte Slovenije.
Izdelek običajno pošljemo še isti dan oz. najkasneje v 3-eh delovnih dneh.

Poštnina
Cena poštnine je 3,85€ plus DDV. 4,697€ z davkom.
Blago lahko osebno prevzamete v Ljubljani ali Naklem pri Kranju. – Samo po predhodnem dogovoru.

Opravičilo za nevšečnosti
Za vse nevšečnosti se vam opravičujemo.