Za snemanje zvoka preko računalnika potrebujete programsko opremo. Če imate windovse xp, potem je najenostavneje posneti zvok s programom Sound Record. (Start- All Programs- Accessories- Entertainment- Sound Record). Programsko opremo za snemanje zvoka si lahko brezplačno snamete preko spletne strani www.nowsmart.com
Zvok prav tako lahko posnamete preko kasetnika ali CD playerja.

Ne. AngelSounds uporablja Dooplerjev efekt ultrazvoka- ni samo mikrofon. In ravno to mu omogoča, da lahko poslušate bitje otrokovega srčka in ne tudi zvokov, ki jih proizvajajo drugi organi v trebuhu matere.

AngelSounds je popolnoma varen. Aparat ima vse potrebne stroge evropske certifikate kakovosti.

Zaradi prevodnosti morate uporabljati en prevodnik med kožo in aparatom. Uporabljate lahko univerzalni gel. Prav tako lahko uporabite vodo ali še boljše olivno olje. V kolikor se odločite, da boste za prevodnik uporabili kozmetični izdelek (npr. gel za odpravljanje strij), potem bodite pri izbiri pozorne, da ga lahko uporabljajo nosečnice (anticelulitni gel ni priporočljiv).

Na mobilni telefon ali na računalnik si prenesite aplikacijo AngelSounds. S pomočjo aplikacije boste spremljali razvoj vašega dojenčka.

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.com.jumper.angelsounds.android_jumper_feat


V kolikor imate kakšno vprašanje glede aparata, nam ga prosim zastavite. Z veseljem vam bomo odgovorili. info@angelsounds.si